Hyrabilitalien.se byter namn till autoitaly.se

Prisjämförelsesajten för hyrbilar i Italien hyrabilitalien.se byter namn till autoitaly.se. Namnbytet hänger ihop med att sajten kommer att utökas med fler språk och expandera till fler länder.

Namnbytet är en del av en process som de närmaste månaderna kommer innebära en expansion och utveckling av sidan samt andra sidor inom samma nisch. Utvecklingsarbetet beräknas vara klart innan december 2018. Autoitaly.se jämför idag ca 38 olika uthyrningsbolag/biluthyrare i Italien, i städer som t.ex. Bari, Turin, Messina, Florens, Bologna, Milano, Genua, Catania, Neapel, Palermo, Rom och flygplatser som Turin Caselle Flygplats, Milano Linate Flygplats, Genoa Cristoforo Colombo Flygplats, Leonardo da Vinci–Fiumicino Flygplats, Milano Malpensa Flygplats, Falcone-Borsellino Flygplats, Naples Internationella Flygplats mfl.

I och med utvecklingsarbetet kommer sajten att kunna erbjuda en bättre jämförelse upplevelse för dig som letar efter en hyrbil i Italien. Den gamla domänen, hyrabilitalien.se kommer att peka på den nya domänen för att underlätta flytten. Och alla gamla sidor finns numera på den nya domänen.